Van design naar browser

Front-end development

Front-end development is de vertaalslag van een interface ontwerp naar een template dat werkt in een webbrowser. Wij zorgen ervoor dat je website er goed uitziet en werkt op zoveel mogelijk resoluties, browsers, besturingssystemen en apparaten. Met snelle laadtijden en een goede vindbaarheid in zoekmachines.

Desktop, mobiel & tablet

We beginnen altijd met het maken van een template dat er op een mobiele telefoon goed uitziet en werkt. Vanuit daar bouwen we verder naar grotere schermen zoals tablets, laptops en desktop computers. De interface elementen schalen automatisch mee, zodat de website op ieder scherm goed toont. Als een aangeleverd ontwerp niet voor ieder scherm bruikbaar is, dan passen wij dit aan.

Accessibility

Bij het bouwen van websites houden we rekening met toegankelijkheid. Door regelmatig te testen met accessibility validators zorgen we dat alle templates toegankelijk zijn voor gebruikers met een screen-reader. Onze templates voldoen aan de W3C standaard. Indien noodzakelijk maken wij templates die voldoen aan het Waarmerk Drempelvrij. Dit waarmerk zie je veelal bij websites van overheidsinstanties, maar is ook op de zakelijke markt in te zetten.

Browser compatibiliteit

We zorgen dat een website er goed uitziet in de laatste versies van populaire browsers zoals Chrome, Firefox, Safari en Edge. Indien er binnen uw bedrijfsomgeving gebruikt wordt gemaakt van oudere browsers, dan realiseren we ook hiervoor ondersteuning.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op