Samen creëren we iets om trots op te zijn.

 

Spil&Co is een creatieve ontwerpstudio in Pijnacker. Opgericht in 2019 door Maarten van Spil en Daniëlle Cortjens.

“Door onze communicatie-achtergrond weten wij als geen ander hoe belangrijk het is te luisteren naar de wensen van de klant en deze te verwerken in het design. Met onze kennis en passie voor het design vak en een scherp oog voor detail, maken wij producten om trots op te zijn.”

Maarten van Spil

Techniek en design, daar duik ik graag in!

Als er vroeger aan mij gevraagd werd wat ik wilde worden, dan zei ik altijd architect. De droom om iets moois te ontwerpen zat er dus al vroeg in. Maar van huizen ontwerpen is het nooit gekomen. Op de basisschool maakte ik wel mijn eerste website voor de volleybalvereniging. Dit was misschien ook wel de basis voor de opleiding Communication & Multimedia Design die ik later ben gaan volgen. Mijn ruime kennis van webdesign, usability en grafisch ontwerp hebben mij de afgelopen jaren tot een allround designer gevormd.

Daniëlle Cortjens

Creatief bezig zijn is wat ik het liefste doe!

Vroeger stond er op mijn basisschool rapport dat ik een kletskous was. Niet heel gek dat ik, na een vierjarige opleiding Mode Ontwerp, de opleiding Communicatie ben gaan volgen. Na al wat jaren werkervaring in de communicatie ben ik bij het grafisch vormgeven terecht gekomen. Iets waar ik nog gelukkiger van werd. De combinatie van communicatie en grafisch vormgeven maakt dat ik dagelijks met plezier aan het werk ga.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op